Dé hovenier van Alphen aan den Rijn

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, ervaren en betaalbare hovenier in Alphen aan den Rijn, dan bent u hier aan het juiste adres. De Zeeuw Tuinen is al jaren een begrip in de regio en staat voor u klaar voor al uw tuinontwerpen, tuinrenovaties en tuinonderhoud.

@dezeeuwtuinen photo by de zeeuw tuinen on september 21, 2022.
tuinonderhoud
@dezeeuwtuinen (1)
de zeeuw tuinen

Zoekt u een hovenier in Alphen aan den Rijn?

Iedereen houdt van een goed onderhouden en mooie tuin, maar niet iedereen heeft groene vingers. Dan biedt een hovenier uitkomst! De Zeeuw Tuinen is beschikbaar in Alphen aan den Rijn om u te ondersteunen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Maar we kunnen u ook al het werk uit handen nemen.

De Zeeuw Tuinen is niet alleen hét adres voor tuinonderhoud en tuinontwerp voor particulieren, maar ook voor bedrijven en VVE’s in Alphen aan den Rijn. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw kantoortuin of een gemeenschappelijke groene ruimte? Dan heeft De Zeeuw Tuinen alles in huis voor deze klus.

Over Hoveniersbedrijf De Zeeuw Tuinen

De Zeeuw Tuinen is een gepassioneerd hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, maar wij zijn actief in de hele regio. Zo zijn wij ook beschikbaar voor klanten in Lansingerland, Den Haag, Berkel & Rodenrijs en Alphen aan den Rijn. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw ideale buitenruimte.

Wij hebben al vele klanten mogen helpen bij hun droomtuin en zij prijzen ons vanwege onze transparante, duurzame en persoonlijke werkwijze. Bovendien hanteren wij eerlijke prijzen voor onze diensten, zodat u nooit te veel betaalt. Wilt u weten wat De Zeeuw Tuinen voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Wat wij doen

De Zeeuw Tuinen is een all-round hoveniersbedrijf. Dit betekent dat wij u bij diverse klussen in de tuin kunnen helpen.
Zo bieden wij diensten aan op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

@dezeeuwtuinen

Tuinontwerp

Bij het aanleggen van een tuin is een creatief en doordacht ontwerp van belang. Wij kunnen uw eigen ontwerp digitaal uitwerken en aanpassen voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij ook licht- en beplantingsplannen aan voor een optimaal resultaat. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het eindresultaat precies wordt zoals u wilt.

Over tuinontwerp in Alphen aan den Rijn

tuinaanleg

Tuinaanleg

Wij zijn niet alleen hét adres voor het ontwerpen van tuinen, maar wij helpen u ook graag bij de aanleg van uw tuin. Onze ervaren hoveniers kunnen u op diverse manieren tot dienst zijn. Zo zijn wij beschikbaar voor grondwerk, beplanting en verlichting in de tuin.

Over tuinaanleg in Alphen aan den Rijn

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Om echt van uw tuin te kunnen genieten is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Daar is niet iedereen even goed toe in staat. Daarom biedt De Zeeuw Tuinen ook onderhoudsdiensten aan. Wij komen graag bij u langs om onkruid te verwijderen, bomen en struiken te snoeien en andere onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een prachtige tuin.

Over tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn

Direct een hoveniersbedrijf in Alphen aan den Rijn nodig?

Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken. Heeft uw op korte termijn een hovenier in Alphen aan den Rijn nodig? Dan kijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of direct contact opnemen door te bellen naar 06-30092286. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Wat klanten over ons zeggen

5/5
Bij de Zeeuw tuinen ben je aan het goede adres! We hebben niet durven dromen van tevoren dat het er zo mooi uit zou komen te zien. Rowin en Alex zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en werken heel netjes. Ook vonden wij de communicatie heel fijn en vlot verlopen steeds. Wij zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Nogmaals heel veel dank Rowin en Alex!
Chantal Swaneveld
5/5
Super bedrijf! Rowin en zijn mannen weten waar ze over praten en ze hebben na een duidelijke voorbespreking van mijn tuin omgetoverd in een klein paradijsje!

Betrokken en harde werkers. Mocht u iemand zoeken is dit bedrijf zeker aan te bevelen!
Remy Beers
5/5
De Zeeuw Tuinen heeft de voor- en achtertuin van mijn nieuwbouwwoning onlangs aangelegd. Ik had hiervoor een eigen ontwerp gemaakt. Wanneer iets net anders uitkwam, werd dit eerst voorgelegd en de mogelijkheden besproken. Het resultaat is heel mooi geworden! Ik heb het contact met Rowin vanaf het begin tot na de oplevering als zeer positief ervaren.
Bianca

Neem een kijkje tussen ons eerdere werk