Dé Hovenier van Delft

Hoveniersbedrijf De Zeeuw Tuinen is uw betrouwbare partner voor tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud in Delft. Met jarenlange ervaring creëren we hoogwaardige, op maat gemaakte tuinen. Ons team van deskundige hoveniers zorgt voor prachtige buitenruimtes, van particuliere tuinen tot bedrijfsprojecten.

hovenier in zoetermeer
@dezeeuwtuinen
@dezeeuwtuinen (1)
de zeeuw tuinen

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Delft?

Wij zijn als Hoveniersbedrijf ook werkzaam in Delft. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het creëren van prachtige buitenruimtes en bieden ook onderhoudsdiensten aan voor particulieren, VvE’s en bedrijven. 

Wij hebben vele verschillende tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden in de regio Delft. Met onze vakkennis en ervaring helpen wij u van begin tot eind bij zowel kleine als grote tuintransformaties. Daarnaast zijn we actief in omliggende gebieden zoals Lansingerland en Den Haag.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.

Wie zijn wij

De Zeeuw Tuinen bestaat uit een gepassioneerd team dat er alles aan doet om uw droomtuin te realiseren. Onze klanten waarderen onze transparante werkwijze en persoonlijke benadering. Graag eerst kennismaken voordat we aan de slag gaan? U mag ons op een project bezoeken om een betere indruk te krijgen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar kunt u ons hoveniersbedrijf voor inschakelen

De Zeeuw Tuinen kan u helpen met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

@dezeeuwtuinen

Tuinontwerp

Wij bieden creatieve en doordachte tuinontwerpen aan, inclusief licht- en beplantingsplannen, voor een optimaal resultaat..

Lees meer over tuinontwerp in Delft

tuinaanleg

Tuinaanleg

Van grondwerk tot beplanting en verlichting, wij realiseren uw droomtuin met hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Lees meer over tuinaanleg in Delft

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Regelmatig onderhoud is cruciaal voor een mooie tuin. Wij verzorgen periodieke werkzaamheden en bieden flexibele onderhoudspakketten.

Lees meer over tuinonderhoud in Delft

Direct een hovenier in Delft nodig?

Wilt u een hoveniersbedrijf inschakelen in Delft? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan via onze website. 

Wat klanten over ons zeggen

5/5
Bij de Zeeuw tuinen ben je aan het goede adres! We hebben niet durven dromen van tevoren dat het er zo mooi uit zou komen te zien. Rowin en Alex zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en werken heel netjes. Ook vonden wij de communicatie heel fijn en vlot verlopen steeds. Wij zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Nogmaals heel veel dank Rowin en Alex!
Chantal Swaneveld
5/5
Super bedrijf! Rowin en zijn mannen weten waar ze over praten en ze hebben na een duidelijke voorbespreking van mijn tuin omgetoverd in een klein paradijsje!

Betrokken en harde werkers. Mocht u iemand zoeken is dit bedrijf zeker aan te bevelen!
Remy Beers
5/5
De Zeeuw Tuinen heeft de voor- en achtertuin van mijn nieuwbouwwoning onlangs aangelegd. Ik had hiervoor een eigen ontwerp gemaakt. Wanneer iets net anders uitkwam, werd dit eerst voorgelegd en de mogelijkheden besproken. Het resultaat is heel mooi geworden! Ik heb het contact met Rowin vanaf het begin tot na de oplevering als zeer positief ervaren.
Bianca

Neem een kijkje tussen ons eerdere werk