Dé Hovenier van Zoetermeer

Dit hoveniersbedrijf is al jaren een begrip in Zoetermeer. Bij De Zeeuw Tuinen Hovenier kunt u terecht voor het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen van topkwaliteit. Ze worden niet voor niets dé hovenier van Zoetermeer genoemd.

hovenier in zoetermeer
@dezeeuwtuinen
@dezeeuwtuinen (1)
de zeeuw tuinen

Zoekt u een hovenier in Zoetermeer?

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het creëren van prachtige buitenruimtes en biedt ook onderhoudsdiensten aan voor particulieren, VvE’s en bedrijven.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en hebben daar al vele verschillende tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Met onze vakkennis en ervaring kunnen wij u van begin tot eind helpen bij kleine en grote tuintransformaties. Verder werken wij ook in de regio Lansingerland, Den Haag 

Wie zijn wij

De Zeeuw Tuinen bestaat uit een gepassioneerd team dat er alles aan doet om uw droomtuin te realiseren. Onze klanten waarderen onze transparante werkwijze en persoonlijke benadering. Graag eerst kennismaken voordat we aan de slag gaan? U mag ons op een project bezoeken om een betere indruk te krijgen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar kunt u ons hoveniersbedrijf voor inschakelen

De Zeeuw Tuinen kan u helpen met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

@dezeeuwtuinen

Tuinontwerp

Bij het aanleggen van een tuin is een creatief en doordacht ontwerp van belang. Wij kunnen uw eigen ontwerp digitaal uitwerken en aanpassen voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij ook licht- en beplantingsplannen aan voor een optimaal resultaat. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het eindresultaat precies wordt zoals u wilt.

Lees meer over tuinontwerp in Zoetermeer

tuinaanleg

Tuinaanleg

Ons ervaren team van hoveniers gebruikt hoogwaardige materialen om uw droomtuin te realiseren, van grondwerk tot beplanting en verlichting. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen en bespreken uw wensen graag in een vrijblijvend gesprek. Voor nieuwbouwwijken bieden wij voordelige offertes aan voor collectieve projecten.

Lees meer over tuinaanleg in Zoetermeer

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor een mooie tuin. De Zeeuw Tuinen voert periodiek werkzaamheden uit, zoals snoeien en onkruid verwijderen, met behulp van milieuvriendelijk gereedschap en voert groenvuil netjes af. Vindt u tuinieren ook leuk om zelf te doen? Dan heeft u de mogelijkheid om ons alleen inschakelen voor het grotere snoeiwerk.

Lees meer over tuinonderhoud in Zoetermeer

Direct een hovenier in Zoetermeer nodig?

Heeft u een hovenier in Zoetermeer nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina, of bel direct naar 06-30092286

Wat klanten over ons zeggen

5/5
Bij de Zeeuw tuinen ben je aan het goede adres! We hebben niet durven dromen van tevoren dat het er zo mooi uit zou komen te zien. Rowin en Alex zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en werken heel netjes. Ook vonden wij de communicatie heel fijn en vlot verlopen steeds. Wij zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Nogmaals heel veel dank Rowin en Alex!
Chantal Swaneveld
5/5
Super bedrijf! Rowin en zijn mannen weten waar ze over praten en ze hebben na een duidelijke voorbespreking van mijn tuin omgetoverd in een klein paradijsje!

Betrokken en harde werkers. Mocht u iemand zoeken is dit bedrijf zeker aan te bevelen!
Remy Beers
5/5
De Zeeuw Tuinen heeft de voor- en achtertuin van mijn nieuwbouwwoning onlangs aangelegd. Ik had hiervoor een eigen ontwerp gemaakt. Wanneer iets net anders uitkwam, werd dit eerst voorgelegd en de mogelijkheden besproken. Het resultaat is heel mooi geworden! Ik heb het contact met Rowin vanaf het begin tot na de oplevering als zeer positief ervaren.
Bianca

Neem een kijkje tussen ons eerdere werk