Tuinaanleg in Zoetermeer

De Zeeuw Tuinen is een bekend hoveniersbedrijf in Zoetermeer dat al jaren actief is. Bij ons bedrijf kunt u terecht voor het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen van topkwaliteit. De Zeeuw Tuinen staat bekend als uitstekende hovenier in Zoetermeer, en dit is niet zonder reden. 

hovenier zoetermeer
@dezeeuwtuinen
@dezeeuwtuinen (1)
hovenier in zoetermeer

Zoekt u een hovenier voor tuinaanleg in Zoetermeer?

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het realiseren van schitterende buitenruimtes. Wij bieden diensten als het ontwerpen van tuinen, zowel als het aanleggen en onderhouden ervan, aan particulieren, VvE’s en bedrijven.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en hebben hier al diverse tuinen aangelegd met prachtige eindresultaten. Wanneer wij uw tuin aanleggen, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U hoeft alleen uw wensen met ons te bespreken en wij zorgen vervolgens voor de rest, zodat u volledig ontzorgd wordt tijdens het aanlegproces.

Wie zijn wij

Het team van De Zeeuw Tuinen is gepassioneerd over het werk wat ze doen, en zet zich 100% in om uw droomtuin te realiseren. Onze klanten stellen onze werkwijze en persoonlijke benadering erg op prijs. Wilt u graag kennismaken met ons voordat we aan de slag gaan? Dan is er de mogelijkheid om ons op een project te bezoeken. Zo kunt u een betere indruk krijgen en zal de samenwerking soepeler verlopen. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

Onze werkwijze

Door de vakkennis en jarenlange ervaring van onze hoveniers weten zij altijd vol passie een optimaal resultaat neer te zetten. Er wordt altijd gewerkt met materialen van hoge kwaliteit, van de door ons zorgvuldig geselecteerde merken. Deze materialen kunt u komen bekijken in de showroom.

Als wij uw tuin aanleggen heeft u zelf nergens omkijken naar. We komen eerst bij u langs om de tuin in te meten en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan, in combinatie met ons passend advies, creëren wij een 2D ontwerp (3D ook mogelijk). Vervolgens kunt u de materialen gaan bekijken om te zorgen dat u tevreden bent. Daarna zullen wij de offerte opstellen. Na akkoord gaan we de opdracht inplannen en zullen wij direct de materialen bestellen.

@dezeeuwtuinen

Tuinontwerp

Bij het aanleggen van een tuin is een creatief en doordacht ontwerp van belang. Wij kunnen uw eigen ontwerp digitaal uitwerken en aanpassen voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij ook licht- en beplantingsplannen aan voor een optimaal resultaat. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het eindresultaat precies wordt zoals u wilt.

Lees meer over tuinontwerp in Zoetermeer

tuinaanleg

Tuinaanleg

Ons ervaren team van hoveniers gebruikt hoogwaardige materialen om uw droomtuin te realiseren, van grondwerk tot beplanting en verlichting. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen en bespreken uw wensen graag in een vrijblijvend gesprek. Voor nieuwbouwwijken bieden wij voordelige offertes aan voor collectieve projecten.

Lees meer over tuinaanleg in Zoetermeer

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor een mooie tuin. De Zeeuw Tuinen voert periodiek werkzaamheden uit, zoals snoeien en onkruid verwijderen, met behulp van milieuvriendelijk gereedschap en voert groenvuil netjes af. Vindt u tuinieren ook leuk om zelf te doen? Dan heeft u de mogelijkheid om ons alleen inschakelen voor het grotere snoeiwerk.

Lees meer over tuinonderhoud in Zoetermeer

Tuin aan laten leggen in Zoetermeer?

Heeft u een hovenier in Zoetermeer nodig voor het aanleggen van uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina, of bel direct naar 06-30092286.

Wat klanten over ons zeggen

5/5
Bij de Zeeuw tuinen ben je aan het goede adres! We hebben niet durven dromen van tevoren dat het er zo mooi uit zou komen te zien. Rowin en Alex zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en werken heel netjes. Ook vonden wij de communicatie heel fijn en vlot verlopen steeds. Wij zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Nogmaals heel veel dank Rowin en Alex!
Chantal Swaneveld
5/5
Super bedrijf! Rowin en zijn mannen weten waar ze over praten en ze hebben na een duidelijke voorbespreking van mijn tuin omgetoverd in een klein paradijsje!

Betrokken en harde werkers. Mocht u iemand zoeken is dit bedrijf zeker aan te bevelen!
Remy Beers
5/5
De Zeeuw Tuinen heeft de voor- en achtertuin van mijn nieuwbouwwoning onlangs aangelegd. Ik had hiervoor een eigen ontwerp gemaakt. Wanneer iets net anders uitkwam, werd dit eerst voorgelegd en de mogelijkheden besproken. Het resultaat is heel mooi geworden! Ik heb het contact met Rowin vanaf het begin tot na de oplevering als zeer positief ervaren.
Bianca

Neem een kijkje tussen ons eerdere werk