Dé hovenier van Berkel & Rodenrijs

De Zeeuw Tuinen is een betrouwbare hovenier die al jaren werkzaam is in de regio Berkel & Rodenrijs. Wij staan voor u klaar voor al uw tuinklussen. Wij ontwerpen, leggen tuinen aan en kunnen uw tuin helemaal naar uw smaak renoveren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit tegen een eerlijke prijs.
@dezeeuwtuinen photo by de zeeuw tuinen on february 15, 2023. may
@dezeeuwtuinen photo by de zeeuw tuinen on september 21, 2022.
@dezeeuwtuinen (1)
de zeeuw tuinen

Zoekt u een hovenier in Berkel & Rodenrijs?

Of u nu uw tuin wilt laten renoveren, het onderhoud wilt uitbesteden of een geheel nieuwe tuin wilt laten aanleggen: bij De Zeeuw Tuinen bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaringen als hovenier in Berkel & Rodenrijs draaien wij voor geen enkele klus onze hand om. 

We hebben al vele prachtige tuinen mogen ontwerpen en mogen aanleggen en wij gaan graag voor u aan de slag. Onze hoveniers zijn beschikbaar voor grote en kleine klussen. We werken voor
particulieren, maar ook voor bedrijven en VVE’s.

Over Hoveniersbedrijf De Zeeuw Tuinen

Hoveniersbedrijf De Zeeuw Tuinen bestaat uit een team van ervaren hoveniers met passie voor het vak. Ons kantoor staat in Zoetermeer, maar wij helpen klanten in de hele regio met het verwezenlijken van hun droomtuinen. Zo zijn wij ook werkachtig in Den Haag, Lansingerland en Berkel & Rodenrijs.

We hebben al talloze particulieren, bedrijven en VVE’s mogen helpen bij het creëren van hun ideale buitenruimte. En onze klanten prijzen ons vanwege onze transparantie, onze eerlijke prijzen en onze persoonlijke benadering. Wilt u graag een persoonlijk gesprek plannen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Ons werk

Bij De Zeeuw Tuinen zijn we zeer all-round. Onze hoveniers kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw tuin, maar we assisteren ook graag bij het aanleggen van tuinen of het onderhoud van tuinen. Wij zijn bij elke stap betrokken en staan voor u klaar met onze expertise.

@dezeeuwtuinen

Tuinontwerp Berkel & Rodenrijs

Wilt u uw tuin een make-over geven? En kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? De Zeeuw Tuinen heeft talloze jaren ervaring met het ontwerpen van tuinen en is bovendien op de hoogte van de nieuwste trends en de meest duurzame oplossingen voor uw tuin. Samen komen we tot een ontwerp dat helemaal aansluit bij uw budget en uw wensen.

Lees meer over tuinontwerp in Berkel & Rodenrijs

@dezeeuwtuinen (2)

Tuinaanleg Berkel & Rodenrijs

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het aanleggen van uw tuin? Dan nemen onze hoveniers u graag deze werkzaamheden uit handen. Wij staan voor u klaar voor het grondwerk, de beplanting, de betegeling en de verlichting van uw tuin. Zo zit u binnen no-time in uw droomtuin.

Lees meer over tuinaanleg in Berkel & Rodenrijs

@dezeeuwtuinen

Tuinonderhoud Berkel & Rodenrijs

Elke tuin heeft onderhoud nodig, maar lang niet iedereen is in staat om dit zelf te doen of heeft hier zin in. Onze hoveniers zijn ook beschikbaar voor het snoeien, onderhouden, beplanten en onkruid verwijderen in uw tuin. Wij houden uw tuin in tiptop vorm wanneer u hier behoefte aan heeft.

Lees meer over tuinonderhoud in Berkel & Rodenrijs

Direct een hoveniersbedrijf in Bergschenhoek nodig?

Heeft u in de toekomst behoefte aan onze hoveniersdiensten? Dan kunt u uiteraard al tijdig onze diensten inplannen. Maar ook op kortere termijn staan wij met veel plezier voor u klaar voor tuinonderhoud, tuinaanleg of tuinontwerp in Berkel & Rodenrijs. U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor via het contactformulier op de website, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-30092286.

Wat klanten over ons zeggen

5/5
Bij de Zeeuw tuinen ben je aan het goede adres! We hebben niet durven dromen van tevoren dat het er zo mooi uit zou komen te zien. Rowin en Alex zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en werken heel netjes. Ook vonden wij de communicatie heel fijn en vlot verlopen steeds. Wij zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Nogmaals heel veel dank Rowin en Alex!
Chantal Swaneveld
5/5
Super bedrijf! Rowin en zijn mannen weten waar ze over praten en ze hebben na een duidelijke voorbespreking van mijn tuin omgetoverd in een klein paradijsje!

Betrokken en harde werkers. Mocht u iemand zoeken is dit bedrijf zeker aan te bevelen!
Remy Beers
5/5
De Zeeuw Tuinen heeft de voor- en achtertuin van mijn nieuwbouwwoning onlangs aangelegd. Ik had hiervoor een eigen ontwerp gemaakt. Wanneer iets net anders uitkwam, werd dit eerst voorgelegd en de mogelijkheden besproken. Het resultaat is heel mooi geworden! Ik heb het contact met Rowin vanaf het begin tot na de oplevering als zeer positief ervaren.
Bianca

Neem een kijkje tussen ons eerdere werk