Dé hovenier van Zevenhuizen

Bent u woonachtig in Zevenhuizen en op zoek naar een betrouwbare hovenier voor uw tuin? Dan ben u op de juiste plek. De Zeeuw Tuinen is al jaren dé partner voor tuinontwerpen, tuinrenovaties en tuinonderhoud in de regio. Wij staan voor ervaring, transparantie en eerlijke prijzen.

@dezeeuwtuinen photo by de zeeuw tuinen on december 04, 2022.
@dezeeuwtuinen
@dezeeuwtuinen (1)
@dezeeuwtuinen photo by de zeeuw tuinen on september 21, 2022.

Zoekt u een hovenier in Zevenhuizen?

Of u nu een kleine of een grote tuin heeft, een voortuin of een achtertuin of een groot erf: onze hoveniers in Zevenhuizen zijn van alle markten thuis. Bij ons kunt u terecht wanneer u een tuin wilt laten ontwerpen, maar we staan ook voor u klaar voor het
aanleggen, beplanten en onderhouden van tuinen.

Bent u juist vanuit uw bedrijf of VVE op zoek naar een betrouwbare en ervaren hovenier als partner voor het onderhouden van de buitenruimtes? Dan heeft De Zeeuw Tuinen ook alles in huis voor uw klus. Wij hebben ervaring met het realiseren en onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven.

Over Hoveniersbedrijf De Zeeuw Tuinen

Hoveniersbedrijf De Zeeuw Tuinenbestaat uit een team van ervaren hoveniers. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, maar wij zijn
actief in de hele regio. Zo helpen wij ook graag klanten in Den Haag, Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek,
Lansingerland en Zevenhuizen bij het realiseren van hun droomtuin.

Onze klanten zijn zeer over ons te spreken. Ze prijzen ons vanwege onze persoonlijke aanpak, onze eerlijke prijzen en onze duurzame bedrijfsfilosofie. Wilt u weten wat De Zeeuw Tuinen voor uw tuin kan betekenen? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en over de mogelijkheden voor uw tuin. 

Wat wij doen

De Zeeuw Tuinen is een all-round hoveniersbedrijf, werkzaam in de regio Zevenhuizen. Dit betekent dat wij u bij diverse klussen in de tuin kunnen begeleiden en assisteren. Zo bieden wij diensten aan op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

@dezeeuwtuinen

Tuinontwerp

Bij het aanleggen van een tuin is een creatief en doordacht ontwerp van belang. Wij kunnen uw eigen ontwerp digitaal uitwerken en aanpassen voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij ook licht- en beplantingsplannen aan voor een optimaal resultaat. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het eindresultaat precies wordt zoals u wilt.

Lees meer over tuinontwerp in Zoetermeer

tuinaanleg

Tuinaanleg Zevenhuizen

Wij zijn niet alleen hét adres voor het ontwerpen van tuinen, maar wij helpen u ook graag bij de aanleg van uw tuin. Bij de aanleg van een tuin komt veel kijken. Onze ervaren hoveniers kunnen u op allerlei manieren ondersteunen bij het realiseren van uw droomtuin. Zo zijn wij onder andere inzetbaar voor grondwerk, beplanting en verlichting in de tuin..

Lees meer over tuinaanleg in Zevenhuizen

tuinonderhoud

Tuinonderhoud Zevenhuizen

Om het hele jaar door van uw tuin te kunnen genieten is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Maar niet iedereen heeft groene vingers. Daarom biedt De Zeeuw Tuinen ook onderhoudsdiensten aan. Wij komen graag bij u langs om uw tuin in tiptop conditie te houden. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw prachtige buitenruimte.

Lees meer over tuinonderhoud in Zevenhuizen

Direct een hoveniersbedrijf in Zevenhuizen nodig?

Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Of wilt u weten wanneer wij beschikbaar zouden zijn? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met De Zeeuw Tuinen via het contactformulier op onze website of door te bellen naar 06-30092286. Wij staan u graag te woord om de opties met u te bespreken.

Wat klanten over ons zeggen

5/5
Bij de Zeeuw tuinen ben je aan het goede adres! We hebben niet durven dromen van tevoren dat het er zo mooi uit zou komen te zien. Rowin en Alex zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en werken heel netjes. Ook vonden wij de communicatie heel fijn en vlot verlopen steeds. Wij zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Nogmaals heel veel dank Rowin en Alex!
Chantal Swaneveld
5/5
Super bedrijf! Rowin en zijn mannen weten waar ze over praten en ze hebben na een duidelijke voorbespreking van mijn tuin omgetoverd in een klein paradijsje!

Betrokken en harde werkers. Mocht u iemand zoeken is dit bedrijf zeker aan te bevelen!
Remy Beers
5/5
De Zeeuw Tuinen heeft de voor- en achtertuin van mijn nieuwbouwwoning onlangs aangelegd. Ik had hiervoor een eigen ontwerp gemaakt. Wanneer iets net anders uitkwam, werd dit eerst voorgelegd en de mogelijkheden besproken. Het resultaat is heel mooi geworden! Ik heb het contact met Rowin vanaf het begin tot na de oplevering als zeer positief ervaren.
Bianca

Neem een kijkje tussen ons eerdere werk