Dé hovenier van Lansingerland

Bent u op zoek naar een betrouwbare en bovendien betaalbare hovenier voor het aanleggen van uw voortuin of achtertuin, een gemeenschappelijke tuin of een kantoortuin? Dan bent u bij De Zeeuw Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en wij helpen u graag bij zowel het ontwerpen als het realiseren van uw droomtuin.
@dezeeuwtuinen photo by de zeeuw tuinen on february 15, 2023. may
@dezeeuwtuinen photo by de zeeuw tuinen on april 15, 2023. may be
@dezeeuwtuinen (1)
de zeeuw tuinen

Zoekt u een hovenier in Lansingerland?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het creëren van uw droomtuin? Of wilt u het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan een onderhoudsdienst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 De Zeeuw Tuinen is al jaren actief in de regio Lansingerland en heeft al vele tuinen mogen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Met onze ervaring en expertise kunnen wij u van begin tot eind bijstaan bij het realiseren van uw droomtuin. Maar wij zijn ook zeker hét adres voor kleinere tuintransformaties en het onderhoud van tuinen voor bedrijven en VvE’s.

Wie is De Zeeuw Tuinen

De Zeeuw Tuinen is een team van gepassioneerde hoveniers gevestigd in Zoetermeer. Wij zijn actief in Zoetermeer, Lansingerland en Den Haag en helpen klanten met enthousiasme en kennis bij het verwerkelijken van hun ideale buitenruimte.

Onze klanten prijzen ons vanwege onze persoonlijke aanpak en transparante werkwijze. Wilt u weten wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem een kijkje in ons overzicht van eerder werk om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Wat wij doen

De Zeeuw Tuinen is van alle markten thuis. Onze hoveniers kunnen u helpen bij tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Lansingerland.

@dezeeuwtuinen

Tuinontwerp

Bij het aanleggen van een tuin is een creatief en doordacht ontwerp van belang. Wij kunnen uw eigen ontwerp digitaal uitwerken en aanpassen voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij ook licht- en beplantingsplannen aan voor een optimaal resultaat. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het eindresultaat precies wordt zoals u wilt.

Lees meer over tuinontwerp in Zoetermeer

tuinaanleg

Tuinaanleg

Wij zijn niet alleen hét adres voor het ontwerpen van tuinen, maar wij kunnen u ook helpen bij elke stap van de aanleg van uw tuin. Onze ervaren hoveniers nemen u alle werkzaamheden uit handen, van het grondwerk tot aan de beplanting en de verlichting van uw tuin.


Lees meer over tuinaanleg in Lansingerland

tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Een tuin die u met zorg heeft ontworpen en aangelegd wilt u natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Daarom is tuinonderhoud zo ontzettend belangrijk. Regelmatig snoeien, onkruid verwijderen en onderhoud plegen houdt uw tuin in optimale conditie. De Zeeuw Tuinen is ook in te schakelen voor al uw tuinonderhoud.

Lees meer over tuinonderhoud in Lansingerland

Direct een hovenier in Lansingerland nodig?

Heeft uw op korte termijn een hovenier in Lansingerland nodig? Dan staan wij voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook direct bereiken via 06-30092286.

Wat klanten over ons zeggen

5/5
Bij de Zeeuw tuinen ben je aan het goede adres! We hebben niet durven dromen van tevoren dat het er zo mooi uit zou komen te zien. Rowin en Alex zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en werken heel netjes. Ook vonden wij de communicatie heel fijn en vlot verlopen steeds. Wij zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Nogmaals heel veel dank Rowin en Alex!
Chantal Swaneveld
5/5
Super bedrijf! Rowin en zijn mannen weten waar ze over praten en ze hebben na een duidelijke voorbespreking van mijn tuin omgetoverd in een klein paradijsje!

Betrokken en harde werkers. Mocht u iemand zoeken is dit bedrijf zeker aan te bevelen!
Remy Beers
5/5
De Zeeuw Tuinen heeft de voor- en achtertuin van mijn nieuwbouwwoning onlangs aangelegd. Ik had hiervoor een eigen ontwerp gemaakt. Wanneer iets net anders uitkwam, werd dit eerst voorgelegd en de mogelijkheden besproken. Het resultaat is heel mooi geworden! Ik heb het contact met Rowin vanaf het begin tot na de oplevering als zeer positief ervaren.
Bianca

Neem een kijkje tussen ons eerdere werk